Nyårsafton = nyårslöften

Idag är det sista dagen på 2014 vilket innebär att det är nyårsafton!! 
Och med nyår kommer nyårslöften. Som är en sak jag började fundera på igår, så då bestämde jag mig för att göra en lista, som sekärt många redan gör. Så därför ska jag dela med mig av mina nyårslöften och berätta lite om dem.
 
1. Gå i spagat innan februari är något jag kom på när min vän lina håller på med det! Och jag menar hur coolt skulle det inte va att kunna gå ner i spagat utan att det gör ont så in i.
 
2. Inte äta godis på 3 månader börjar  igentligen redan idag eftersom det är tävling imr, så inget godis för mig idag, denna punkt är en sak som mamma och pappa har haft som nyårslöfte många år, kanske inte i 3 månader men iallafall 1månad. I själva värket gillar jag inte godis över huvudtaget tycker det bara är blää. Däremot är choklad den stora boven! Alltså mmm!
 
3. Bli bättre att fylla i träningsdag bok är kanske den viktigaste, alltså seriöst så suger jag på att komma ihåg att fylla i den! Jag tänker bara att imr, imr ska jag göra det men absolut inte att jag skulle råka göra det. Mittiallt är till och med städning roligare en att fylla i den där lilla boken! Fasst nu har jag och pappa fixat en ny bok/häfte så nu hoppas jag det blir årdning på den frånten.
 
4. Sluta skjuta upp saker du kan göra idag, detta är en punkt jag är mästare på, jag skjuter upp varenda liten sak som finns. Vad det en är, litet ellr stort så tänker jag att jag hinner imr istället.
 
5. Börja städa mera. Jag ska aldrig bli städare ska jag säga er, jag sitter å överväger ifall jag behöver en sak eller ej. Om det inte är riktigt skräp så har jag veldigt svårt att veta om jag ska slänga det, spara det, ellr föra ut det så jag inte ser det men vet fortarande att det finns. I de fallet åker det mesta ut. Men jag kan ju inte föra undan allt I en göma, jag kommer ju inte ha det så bekvämt hela livet så jag inte behöver slänga något,  "men tänk ifall jag kanske någongång behöver den här saken" är ju inget jag kan kläcka ur mig helatiden!
så här ska det bli skärppning 2015!
 
Tänk att det är plussgrader på utsidan 😩
det ska ju vara flera minusgrader så man skänner att det är vinter!
 
hoppas ni får en bra nyårsafton och ett gott nytt år 🎆🎉
1 kommentar