2 favoriter!

Har under den senast tiden fått två favoriter, den ena är en parfym jag fick till julklapp och den andra är ett nagellack jag inte vet hur länge jag haft, men har börjat gilla färgen otroligt mycket!
 
Första är då parfymen jag blivit kär i. Den doftar så otroligt gott, och hållbarheten är otrolig, känner fortfarande doften när jag kommer hem från skolan. Allt kom i en jätte fint hjärtformad rosa låda, där inne fanns då två stycken flaskor. Båda var lika bara att den ena var full storlek och den andra en travel storlek. Har bara bild på den stora eftersom den lilla fortfarande ligger i lådan där hemma!
Kommer absolut köpa mera av denna när den någongång i framtiden tyvär kommer att ta slut.
 
 
Den andra saken är då ett nagellack från märket W7, Tycker färgen är super fin och stilren, och den torkar väldigt fort, så man behöver inte går runt och vara rädd att förstöra nagellacket hela dagen, två negativa saker med denna är att man måste applicera den c, 2-3 gånger eftersom första lagret är väldigt tunt, men redan andra lagret är jätte fint! Den andra negativa saken är att om det inte hinner riktigt torka innan man sätter på nästa lagger ''rutchar'' det av även fast det är tort, men det är bara att låta det torka ordentligt innan man applicerar ett till lager.
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar