En paus, en nystart och rosa skor!

Hej igen!
Som de flesta sekärt märkt har min blogg stått tom i en vecka, skände bara att jag behövde ta en paus för mitt huvud årkade inte med. Hur kan man få så mycket stress av att börja Gymnasie? Har inte haft en enda dag utan stress. Och bättre blir det ju inte av att jag som person vill ha så bra betyg som möjligt, göra scheman över allt och framför allt komma i tid vart jag en ska. Så denna vecka har mitt huvud nästan exploderat. Ska därför i hälg försöka ta igen alla luckor så jag på måndag kan försöka börja om lite på nytt. 
 
Iallafall så har det inte hänt något speciellt i skolan denna vecka som varit. Förra helgen var det Juthbacka där jag på fredag strövade runt lite och träffade nya härliga människor, men träffade också gamla vänner man saknar något otroligt! För min del hittade jag inget jag behövde förutom då de traditionella godisremmarna som nästan är ett måste!
 
 
Förra veckan kom också mina nya springskor, som jag redan förälskat mig i!! Materiell lycka där!! 
 
 
 
I Söndags (förra veckan) Testade jag också en av mina presenter av Lina! En Body Conditioner från Lush, Den doftar himmelskt god och min hud skändes så mjuk efteråt, kommer defenitivt använda den till den tar slut!! Tack Lina!!
 
 
 
Ska nu som sagt fortsätta efter en liten paus! Men ha en fortsatt bra dag!
 
 
0 kommentarer