Tiden går så fort

Ligger just nu i sängen lyssnar på Summer Lovin' av MDPC och funderar på livet, Allt roligt som hänt denna vecka.
 
Efter terräng fm här i Vörå stannade jag kvar och vår lediga måndag spenderade jag med Sandra, Vi började dagen med att vara hurrtiga och cyklade till norvalla och äta frukost 08:30, därefter cyklade jag ytterligare 1h på en spinningcykel. För att riktigt lyxa till det gick vi till butiken för att köpa det vi behövde för att göra tortillas. Mätta och belåtna traskade vi till busshållsplatsen för att ta bussen in till Vasa där jakten på en lederjacka var prioritet 1 åt sandra och jag sökte mellan varven efter ett par shorts, eftetrsom jag knappt äger några shorts. 
 
Förra torsdagen var jag till gymmet, där jag på sammagång skadade ryggen så nu är den inte okej och jag hoppas verkligen den ska vara bra till stafettkarnevaln som är nästa helg.
 
Det är nu c. 3 veckor kvar av skolan, och ska jag vara seriös har jag ingen aning om vart denna tid har tagit vägen! Det har gått så sjukt snabbt, min hjärna hinner inte med. Det var ju inte alls länge sen jag kom med mina väskor och i rummet stod en person jag visste vem var men aldrig träffat, och en annan som betydde mycket för mig  och fortfarande kommer göra. och så många nya vänner man skaffat, Detta trodde jag aldrig i höstas. 
 
Och vilket sommarväder vi haft de senaste dagarna (med undantag för igår) Hade hellre varit ute i det fina vädret en att sitta inne i ett klassrum. 
 
Här kommer några bilder som summerar den senaste tiden rätt så bra!
 
 
Ha en fortsatt bra kväll alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer