4 wanties

Idag var jag tillbaka i skolbänken, som innehöll relativt lätta lektioner vilket jag var tacksam över, Idag tänkte jag göra ett litet collage liknande inlägg om saker jag vill ha till sommaren.
 
1. Vita converse
 
Ett par vita converse skulle vara perfekt till sommaren, Dom hade redan kommit idag och pappa hade hämtat dom, men tyvärr var de en aning stora så nu blir det att skicka tillbaka och beställa om, men men det är ju inte riktigt sommar ennu.
 
2. Glasburk med sugrör
 
Sku vara super att kunna lägga en kall smoothie i på sommaren utan att vara rädd att spilla. Också bra att ta med sig till stranden. Men har väldigt svårt att hitta sekärt finns det i vilken inredningsaffär som hellst men ifall ni vet var man kan hitta dom så släng in en komentar.
 
3. vita shorts
Behöver absolut inte vara i spets men skulle inte skada. Skulle passa perfekt till en mörkblå kortärma som pappa hade hem åt mig från kina.
 
4. knästrumpor
Får ingentligen vara vilka sorts som hellst men dessa tycker jag extra mycket om tror ni förstår varför.

Så det var några saker jag gärna skulle ha till sommaren, kommer antagligen att komma på fler saker men får göra ett till inägg i såfall närmare sommaren.
/cicci
2 kommentarer